| Forsiden | Program | Priser | Bestill | Kunder | Om oss | Mer |

 
 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 

Informasjonen på denne hjemmeside, www.k-software.net, inkludert underdeler og undersider er skrivet for vanlig folk. Det er ikke noen beviste feil på denne hjemmeside, men det gjøres for ordens skyld oppmerksom på at ordene vi, K-Soft, oss, vårt firma osv, samt andre ord og setninger ikke nødvendigvis gir den rette juridiske bilde av hvor eieretten, lisensretten, markedsføringsretten osv til de forskjellige programmene ligger eller har ligget blant oss, våre søsterbedrifter, våre eiere og andre relaterte personer. Dette gjelder også all annen markedsføring, reklame, email, materiale m.m. fra oss. Denne site, www.k-software.net, disponeres og drives i sin helhet av K-Soft Norway LTD, som også selger programmene som selges på denne site, men eier ikke kildekoden, og lignende. Vårt hovedkontor finner dere i det naturskjønne North Yorkshire, England, midt mellom Yorkshire Dales og North York Moors. For å unnvike forvekslinger vil vi poengtere at K-Soft Norge AS ikke har noe med denne hjemmeside å gjøre og ikke heller har noe ansvar for innholdet på denne. Vi håper dere vil ha mye glede og nytte av vår hjemmeside.

Ha en fortsatt ypperlig dag!

 

We, K-Soft Norway Ltd, are registered in England and Wales with company number 10776803. Registered office is at 33 Blackthorn Road, Northallerton, DL7 8WB, England. Norwegian forwarding contact details are only provided for ease of contact.

 
 

Tlf. 31 10 30 00  -  Fax. 31 10 30 01  -  E-post: kontakt@k-software.net  -  Adresse:  Pb. 188  3166 Tolvsrød